Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Tuo autosi Volvo huoltoon Helsingin Pitäjänmäkeen! Takuu säilyy ja saat autosi kerralla kuntoon. Volvo-huolto on erikoisosaamistamme, josta meiltä löytyy pitkäaikaista kokemusta. Ammattitaitoiset mekaanikkomme ja asianmukaiset laitteemme takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti, että Volvosi toimii ja pysyy kunnossa. Autosi toimivuus ja turvallisuus ovat meille kunnia-asioita.

Volvo-huolto uusiin ja vanhoihin autoihin

Huollamme sekä uusia että vanhemman ikäluokan autoja. Palveluihimme kuuluvat muun muassa määräaikais- ja vuosihuollot sekä syys- ja keväthuollot. Meillä on myös katsastuspalvelu. Volvo huolto Helsingissä P&T Autohuollolta aina ammattitaitoisesti.

Muista määräaikaishuollot – ja autosi takuu säilyy.

Määräaikaishuollot ovat Volvon asettamia huoltotoimenpiteitä. Volvo-huolto suoritetaan aina autosi huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme työssä alkuperäisosia tai niitä vastaavia tuotteita. Kun määräaikaishuollot tehdään huolto-ohjeistuksen mukaisesti ja ajallaan, Volvon myöntämä takuu säilyy ja autosi pysyy hyvässä kunnossa.

Volvo-huolto on koulutettujen ja kokeneiden mekaanikkojemme erikoisosaamista. Luotamme mekaanikkojemme työn jälkeen sataprosenttisesti. Ammattitaitoinen henkilökunta ja asianmukaisesti tarkistetut ja huolletut laitteet mahdollistavat laadukkaan ja luotettavan lopputuloksen.

Monipuoliset huollot kaikkiin autoihin

Oli auto uusi tai vanha, se kannattaa huollattaa tasaisin väliajoin. Näin auto pysyy varmasti moitteettomassa toimintakunnossa ja autolla ajo on turvallista kaikissa olosuhteissa.

Volvo-huolta pitää huolta autosi kunnosta ja turvallisuudesta – pidämme autostasi huolta kokonaisvaltaisesti. P&T Autohuollon huoltopalveluun kuuluu tilatun huoltotyön, lisäksi myös auton perusteellinen läpikäynti. Tarkastamme muun muassa valot, alustan kunnon, nivelet, jarrut ja moottorin nesteet. Käymme läpi myös pakoputkiston, renkaat ja sisävarusteet. Luemme lisäksi vikakoodit sekä tarkastamme akun kunnon.

Emme oleta sinun tietävän mitä kaikkia huoltotoimenpiteitä Volvosi tarvitsee. Me käymme autosi läpi ja suosittelemme sinulle tarpeellisia huoltotoimia.

Vaihdamme ja huollamme mm.

 • Moottoriöljyn ja suodattimen
 • Ilma- ja polttoainesuodattimen
 • Sytytystulpat
 • Jakohihnan ja jakoketjun
 • Vesipumpun
 • Moniurahihnan(t)
 • Taittorullat ja kiristimet
 • Voimansiirron eli vaihteiston ja alustan
 • Nesteet (esim. jarru- ja jäähdytinneste)

Käytämme huollossa vain laadukkaita varaosia – joko Volvon alkuperäisosia tai niitä vastaavia tuotteita.

Volvo huolto Helsinki – varaa aika huoltoon!

Huoltoon pääset yleensä 2-5 päivän sisällä soitostasi. Varaa huoltoaika puhelimitse, niin huollamme autosi kerralla kuntoon. Palvelemme arkipäivisin klo 8-17. Ota yhteyttä!

Soita ja varaa huoltoaika: 040 506 5405

P&T Autohuolto

P&T Autohuolto on pieni, muutaman mekaanikon autohuolto. Emme ole alan kallein, mutta emme myöskään halvin vaihtoehto – satsaamme laatuun ja perusteelliseen työnjälkeen. Mekaanikot tekevät työnsä huolellisesti ja ovat alan kokeneita ammattilaisia. Luotamme työnjälkeemme ja vastaamme aina työstämme. Huolto valmistuu kerralla ja nopeasti.

P&T Autohuolto – Volvo huolto Helsinki

P&T Autohuolto on Pitäjänmäessä (Helsinki) toimiva Volkswagen-huolto. Huollamme paljon myös muita VAG-konsernin automerkkejä: Audi, Skoda ja Seat. Olemme toimineet alalla 35 vuotta, joiden aikana meillä on kertynyt huomattavaa erikoisosaamista – haluamme tarjota Volkswagenillesi parasta mahdollista huoltoa pääkaupunkiseudulla.

Kattava Volkswagen-huolto eri tarpeisiin

Huollamme autosi tarpeen mukaan. Teemme muun muassa määräaikaishuoltoja, vuosihuoltoja, keväthuoltoja ja syyshuoltoja. Palvelemme sinua kaikissa auton huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa. Meillä saat myös katsastuspalvelun, jolloin katsastamme autosi puolestasi.

Huollata autosi säännöllisesti – näin voimme parhaiten taata autosi toimivuuden sekä turvallisuuden.

Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollot ovat autotehtaan asettamia huoltotoimenpiteitä. Nämä huollot tulee suorittaa ajallaan, jotta autosi takuu säilyy – huoltoajankohdat on määritetty joko ajallisesti tai kilometrien mukaan.

Volkswagen-huolto sisältää muun muassa moottoriöljyn ja suodattimien vaihdon. Muita huoltoja ovat esimerkiksi ilma- ja polttoainesuodattimen vaihdot sekä bensiinimoottoreissa sytytystulppien vaihdot. Määräaikaishuoltoihin kuuluvat myös jakohihnan, vesipumpun ja moniurahihnan vaihdot. Tarkistamme myös taittorullien ja kiristimen kunnon. Myös voimansiirto eli vaihteisto tulee huoltaa huolto-ohjelman mukaisesti.

Suoritamme kaikki autosi huoltotoimet valmistajan suositusten mukaisesti.

Käytössämme ovat kaikki tarpeelliset välineet ja laitteet asianmukaiseen työhön – autosi takuu säilyy. Keskity itse ajamiseen ja jätä muut asiat meidän huoleksemme.

Syys- ja keväthuollot

P&T Autohuollon Volkswagen huolto huoltaa myös vanhempia autoja. Syys- ja keväthuolloissa vaihdamme muun muassa moottoriöljyn sekä öljynsuodattimen. Tarkistamme myös autosi ajokunnon perusteellisesti. Teemme kaikki huolto- ja korjaustoimet, jotka autosi tarvitsee pysyäkseen kunnossa. Myös nesteiden vaihdot (esim. jarru- ja jäähdytinneste) ovat osa Volkswagen-huoltoa.

Kun autosi on huollon tarpeessa, ota meihin yhteyttä. Soita 040 506 5405 ja varaa aika Volkswagen-huoltoon. Huollamme autosi kerralla kuntoon. Huolto valmistuu normaalisti yhden päivän aikana.

Auton perusteellinen läpikäynti

Volkswagen-huolto pitää sisällään aina myös auton kokonaisvaltaisen tarkastuksen. Käymme läpi muun muassa valot, jarrut, nivelet, alustan, pakoputkiston, renkaat, akun sekä sisäpuolen varusteet. Lisäksi tarkistamme myös vikakoodit. Jos löydämme vikoja, korjaamme ne asianmukaisesti. Volkswagen huolto Helsingissä monipuolisesti ja luotettavasti P&T Autohuollolta.

P&T Autohuolto – Volkswagen huolto Helsinki

 • Autosi tulee kerralla kuntoon – Volkswagen-huolto valmistuu normaalisti yhdessä päivässä.
 • Toimintamme on vastuullista ja henkilökuntamme asiantuntevaa ja koulutettua.
 • Palvelemme sinua kaikissa huoltotarpeissa.
 • Osamaksu- tai luotto mahdollisuus.
 • Käytössämme ovat alkuperäisosat tai niitä vastaavat – autosi takuu säilyy.

P&T Autohuolto palvelee sinua ja autoasi kaikissa huoltoasioissa joustavasti ja ripeästi. Normaalisti huoltoaika onnistuu 2-5 päivässä soitostasi. Saat autosi kerralla kuntoon yhden päivän aikana. Tervetuloa osaavaan- ja palvelevaan autohuoltoon Helsingin Pitäjänmäkeen!

Volkswagen huolto Helsinki – Soita 040 506 5405 ja varaa huoltoaika!

Olemme Helsingin Pitäjänmäessä toimiva autohuolto. Haluamme tarjota pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi) parasta mahdollista autohuoltoa juuri sinulle. Teemme autosi huollon tarpeidesi mukaan, oli se sitten määräaikaishuolto, vuosihuolto, keväthuolto, syyshuolto tai jokin muu tarve autosi huoltamiseen tai korjaamiseen.
Ota yhteyttä »

Autohuolto toimii nopeasti

P&T Autohuolto toimii kerralla kuntoon -periaatteella. Pyrimme saamaan autosi huollon valmiiksi saman päivän aikana. Vastuullinen toiminta sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökuntamme on aina palveluksessasi, kun autosi tarvitsee huoltoa. Käytämme alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia varaosia, jolloin autosi takuu säilyy.

 

Miksi autosi kannattaa huoltaa?

Autollasi on erilaisia huoltotarpeita, kuten määräaikaishuollot. Määräaikaishuollot ovat autotehtaiden asettamia huoltotoimenpiteitä, joita autoosi tehdään, jotta sen takuu säilyy. Huollon tarve on sidottu aika- tai kilometrimäärään. Siksi autoasi kannattaa huollattaa sen toimivuuden ja turvallisuuden takia.

Moottorin huolto

Auton moottori kaipaa kaikenlaista huolenpitoa, kuten öljyn ja suodattimien vaihtoa. Moottoriöljy ja suodatin tulee vaihdattaa valmistajien suositusten mukaisesti. Myös ilma- ja polttoainesuodatin tulee vaihtaa huolto-ohjelman mukaisesti. Sytytystulppien vaihdot kuuluvat bensiinimoottorien huolto-ohjelmaan. Ne vaihdetaan tiettyjen kilometrien välein, jotka ovat 60 tkm, 90 tkm tai 120 tkm, riippuen sytytystulpan ominaisuudesta.

Pidämme autostasi huolta säännöllisesti

Meillä on tarpeelliset välineet suorittaa määräaikaishuolto autoosi niin, että autosi takuu säilyy. Näin ollen autolla on turvallista ajaa, eikä sinun tarvitse muuta kuin nauttia autollasi ajamisesta. Myös vanhemmat autot vaativat huoltoa ja tarkistuksia. Olemme laatineet erilaisia huoltoja, kuten kevät- ja syyshuollot, joissa yleensä vaihdamme moottoriöljyt ja suodattimen ja tarkastamme autosi ajokunnon. Oli autosi sitten uusi tai vanhempi, sinun kannattaa olla yhteydessä meihin, niin voimme katsoa autoosi tarvittavan huollon.

 

Myös seuraavat huoltotoimenpiteet ovat tärkeitä

Moottorin sydän eli jakohihna/-ketju on syytä vaihtaa valmistajan suosituksien mukaan. Jakohihnan vaihto tehdään moottorivalmistajan ohjeiden mukaisesti ja käytämme laadukkaita alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia osia. Myös vesipumppu on usein syytä vaihtaa samalla. Moniurahihnat on myös hyvä vaihtaa aika ajoin. Tarkistamme samalla taittorullien ja kiristimen kunnon. Voimansiirto eli vaihteisto kuuluu huoltaa tietyn kilometrimäärän tai ajan puitteissa.

Teemme öljynvaihdot automaatti/manuaalivaihteistoon, etuperä, kulmavaihde, haldex eli awd, tasauspyörästö. Automaattivaihteiston öljy vaihdetaan kierrättämällä tai huuhtelemalla vanha öljy uuteen, jolloin saadaan paras mahdollinen tulos. Ennen vaihteistoöljyn vaihtoa voi myös vaihteiston pestä sisäisesti – tällä toimenpiteellä vielä parannetaan tulosta. Haldex eli nelivedon öljy ja suodatin vaihdetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Autosi huoltoon kuuluu myös erilaisten nesteiden vaihdot, kuten jarru- ja jäähdytinneste.

Autohuolto tarkastaa:

 • valot
 • alustan
 • nivelet
 • jarrut
 • pakoputkiston
 • renkaat
 • sisäpuolen varusteet
 • luemme vikakoodit
 • tarkastamme akun kunnon

Toimimme Helsingin Pitäjänmäessä. Tarjoamme myös katsastuspalvelun, jolloin katsastamme autosi puolestasi.

P&T Autohuolto Helsinki Pitäjänmäessä

Me P&T Autohuollossa olemme valmiina palvelemaan sinua joustavasti, ripeästi, kerralla kuntoon ja ammattitaitoisesti. Siis tervetuloa P&T Autohuoltoon Helsinkiin Pitäjänmäkeen. Palvelemme arkipäivisin klo 8-17. Soita 040 506 5405 ja varaa huoltoaika!

Autohuolto Helsinki – Ota yhteyttä!

Huollon tarkoituksena on pitää autosi hyvässä ja turvallisessa kunnossa. Huollon tarve on sidottu aikaan tai kilometrimäärään.

Autollasi on erilaisia huoltotarpeita. Määräaikaishuollot ovat autotehtaiden asettamia huolto-ohjelmia, joita noudattamalla autosi takuu säilyy. Vuosi- tai kausihuolto kannattaa tehdä takuuohjelman päätyttyäkin säännöllisesti auton toimivuuden ja turvallisuuden takia.

Huoltoon kuuluvat seuraavat palvelut:

 • Vuosi-, kausi-, öljynvaihto- sekä määräaikaishuolto
 • Sähköisen huoltokirjan täyttö
 • Nesteiden ja suodattimien vaihdot
 • Jarrunesteen uusinta
 • Akun ja latauksen mittaus
 • Jakopään-, moniurahihnan sekä vesipumpun uusinta
 • Diagnostiikka, vikakoodien luku, tyhjennys, vianetsintä ja korjaus
 • Automaattivaihteiston öljynvaihto ja huuhtelu
 • Manuaalivaihteiston öljynvaihto
 • Alustan ja ohjauslaitteiden tarkastus  ja korjaus
 • Iskunvaimentimien ja jousien tarkastus ja korjaus
 • Jarrujen tarkastus ja korjaus

Lisäpalveluna saat meiltä myös:

 • Ilmastointihuollot ja –korjaukset
 • Aurauskulmien säädöt ja mittaukset 3D-laitteilla
 • Pakoputken vaihto ja korjaus
 • Kytkimen korjaus
 • Lisälämmittimien huolto ja korjaus
 • Katsastuspalvelu sekä obd-luku ja päästömittaus
 • Renkaiden vaihto ja tasapainoitus
 • Sijaisauto
 • Fixus-laskulla maksuaikaa

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!